fbpx
Valikko Sulje

Teboil-tuotteita usealla vuosikymmenellä raskaan kuljetuskaluston tarpeisiin.

Vihta-auton historia ylettyy aina vuoteen 1966, jolloin Mikko Riipinen avasi Laukaan Vihtavuoressa huoltoaseman palvelemaan kotikylän asukkaita sekä lähistölle tulossa olevan tien käyttäjiä. Huoltoaseman katolla öljy-yhtiöiden nimet vaihtuivat ja lopulta seillä komeili Teboil-tuotteista kertovat kyltit. Aina toiminnan alkupuolelta asti on Teboil tuotteet olleet Vihta-auton tuotevalikoimissa mukana.

Teboil tuotteissa pääosaa näyttelevät raskaan kuljetuskaluston käytössä olevat voiteluaineet: moottoriöljyt, voimansiirtoöljyt, hydrauliöljyt, vaihteistoöljyt sekä voitelu- ja keskusvoitelurasvat. Moottoriöljyissä perinteisten öljyjen rinnalle nousee moottoritekniikan kehittyessä uusia öljyjä. Esimerkiksi EURO VI -luokan vaatimukset täyttävä Super XLD EEV 5W-40, Volvo-, MAN ,Mercedes-Benz ja Scania- kuorma-autoihin. Öljy ylittää useiden autovalmistajien luokitukset vähentäen myös varastoitavien  öljylaatujen määrää. Suomen kuorma-autokantaan olennaisesti kuuluvat Scaniat käyttävät myös yleisesti EURO VI luokassa Teboilin XLD-3 10W-40 moottoriöljyä. Tärkeää öljyjä valitessa on kuitenkin varmistua kyseessä olevan öljyn soveltuvuudesta kyseiseen ajoneuvoon ja toimia ajoneuvovalmistajan edellyttämällä tavalla.  Siinä yhteydessä kannattaakin kääntyä meidän puolemme, niin selvitämme soveltuvuuden puolestasi.

teboil voiteluaineet vihtaautossa
EXD EEV SAE 5W 40

Myös perävaunut kaipaavat voitelua

Perävaunut ja erilaiset lisälaitteet, kuten perälaudat, tapit ja puslat kaipaavat voitelua. Teboilin tuotteista löytyvät jokaiseen kohteeseen sopivat rasvat rasvaukseen ja keskusvoiteluun. Pyörän laakereissa, erityisesti BPW-perävaunuakseleiden suosioon nostama ja yleisesti käytetty niin sanottu sininen rasva on Teboilin tuotteissa MULTIPURPOSE HT. Sitä on saatavissa useissa eri pakkauksissa aina 400g, 18- tai 50 kg astiasta aina täyteen tynnyriin.

Helppoa kaupankäyntiä: rahtivapaat toimitukset ja Teboil -tuotteet valmiissa luettelossa

Vihta-autosta löytyy hyvä valikoima Teboilin tuotteita niin maatalouden kuin kuljetuskalustonkin tarpeisiin. Tämän lisäksi pidämme ylesimmät henkilöautojen öljyt sekä tietyt kevyemmän kaluston, kuten moottorikelkkojen tai -pyörien  öljyt myös varastossa. Toimitamme täydet tynnyrit tai yhtensä 170kg:n toimitukset rahtivapaasti Teboilin jalostamolta. Tämä on kustannustehokas tapa toimia ja pystymme näin toimittamaan lähes kaikkia Teboilin voiteluainetuotteita minnepäin Suomea tahansa. Pienemmät erät saat kätevästi meiltä Jyväsklästä toimitettuna omalla rahtisopimuksellamme.

Kasasimme yleisimmät Teboilin voiteluaineet yhteen luetteloon, josta löytyvät tuotteiden erilaiset pakkaukset sekä hinnat. Video sisältää pikakatsauksen luetteloon ja itse esitteen voit ladata sivun alareunasta. Kannattaa siis tsekata! Hinnat ovat voimassa toistaiseksi ja voivat muuttua tehtaan hinnoittelun mukana.

Soita, kysy lisää ja tilaa

0207 558 519

teboil voiteluaineet scaniaan, volvoon, sisuun
Teboil-tuoteluettelo ja hinnasto